Ti ledige stillinger i Fjord Maritime

Fjordmaritime_allmøte

I takt med at vi vokser så er vi i Fjord Maritime avhengige av flere ansatte. For å nå målsetningene våre så har vi lyst ut 10 stillinger. 

Vårt mål er å elektrifisere de næringene vi går inn i. Gjennom å utfordre de etablerte løsningene vil vi gjøre næringene grønnere. I Fjord Maritime jobber vi hver dag med å flytte grensene for teknologiutvikling, innovasjon og samhandling. Dette er ikke en enkel oppgave, men med de rette personene «om bord» er alt mulig.

Ledninger_fjordhybrid3.0

Vårt tekniske team

Per i dag så har vi installert over 120 Fjord Hybrid, både nasjonalt og internasjonalt. Som en del av det tekniske teamet vil du ta del i installasjon og igangkjøring av vår Fjord Hybrid-løsning i Norge og resten av Norden.

Du vil også bistå som teknisk støtte inn mot salg og prosjekt, samt sluttkunde. Deretter vil også ha en aktiv deltakelse i planlegging og utføring av prosjekter.

I forhold til kvalifikasjoner, så søker vi de som har Fagbrev gruppe L, automasjon eller tilsvarende.

Ønsker du å vite mer om kvalifikasjoner og stillingen? Klikk her for å lese mer!

Vår nysatsing Fjord Energy

Sammen med våre velkjente merkevarer Fjord Hybrid og Fjord Control, ekspanderer og satser vi ytterligere på vår nye merkevare Fjord Energy.

Fjord Energy har siden starten vært levert til havbruksnæringen sammen med Fjord Hybrid. Vi overfører nå utprøvde løsninger og teknologi til nye markeder innenfor landbasert industri og sjøfartsnæringen, samtidig som vi skal bygge videre på og utvikle produktporteføljen ytterligere.

Fjord Energy er derfor på jakt etter deg som har lyst til å være med på denne reisen, og bidra til at Fjord Energy blir den største leverandøren av bærekraftige energilagringsløsninger til landbasert industri og sjøfartsnæringen.

Fjord_maritime_ansatte

Fjord Maritime som arbeidsgiver

Eventyret Fjord Maritime ble startet i 2016 av tre gründere, alle med bakgrunn fra den da allerede synkende olje- og gassindustrien. Sammen så de et stort potensiale for å forbedre energieffektiviteten på fiskeoppdrettsanlegg langs norskekysten og samtidig redusere klimautslippene. Det var sånn det hele begynte.

Siden den gang da så har vi i Fjord Maritime har et høyt fokus på mestring, faglig utvikling og trivsel for våre ansatte. I den forbindelse så vektlegges personlighet på samme nivå som formalkompetanse og erfaring.

Dersom du har kvalifikasjonene på plass og et ønske om å skape endring, så anbefaler vi deg å søke hos oss.