Ansatte

Finn den ansatte eller avdelingen du leter etter.

Fjord_maritime_ansatte

Ledelsen

Vurderer du å elektrifisere din fórflåte?

Det å skulle komme i gang med elektrifisering av din fórflåte kan være utfordrende dersom du ikke er kjent med prosessen.

Dersom du er interessert i å se på mulighetene for Fjord Hybrid kan du ta kontakt med en av våre salgsansvarlige ovenfor, så forklarer vi deg hvordan det fungerer.

Lurer du på hvordan vi jobber med våre kunder? Klikk her!

FjordMaritime_salgsansvarlige

Formålet for vår operasjon og miljøsentral

Våre ansatte på OMS sikrer oppetid og følger med 24/7 for å opprettholde stabil, trygg og bærekraftig strømproduksjon. Med vår status og alarmfunksjon sikrer vi service og vedlikehold i verdensklasse.

Vi har etablert avdelingen med et mål om å bidra til bærekraftig produksjon, automatisk dokumentasjon og verifisering av utslipp. Dette gjør vi slik at vi kan bistå våre kunder med å nå deres klimamål.

Les mer om hvordan de jobber her!

Operasjon_og_miljøsentral

Forskning og utvikling

Vi ønsker til hver en tid å utvikle våre løsninger; hybridsystem, digitalt og nye produkter som våre kunder etterspør. Derfor har vi et team bestående av ingeniører på både software og hardware.

Tommy Tveit Haugland, Senior SW & Automation
Erik Baklund, Senior Software Engineer
Erlend Osland Nytveit, Software Engineer
Sander Bergesen, Service Engineer

FjordMaritime_FOU

Ønsker du å bli en del av laget?

Vårt mål er å elektrifisere havbruksnæringen, utfordre de etablerte løsningene og gjøre næringen grønnere.

I Fjord Maritime flytter vi grensene for teknologiutvikling, innovasjon og samhandling. Dette er ikke en enkel oppgave, men med de rette ansatte «om bord» er alt mulig. Dersom du er interessert i de samme tingene vi er så anbefaler vi deg å søke hos oss.

Klikk her for å se ledige stillinger eller sende en åpen søknad!