Vi er klare for Aqua Nor 2023!

Siden starten har vi i Fjord Maritime deltatt på Aqua Nor. Arrangementet har vært en viktig møteplass for å treffe hele næringen, knytte relasjoner og få innsikt i nye trender. 

Aqua Nor er en av de viktigste møteplassene for havbruksnæringen. Derfor prioriterer vi alltid å være til stede fra start til slutt. I år stiller vi på stand sammen med vår samarbeidspartner NTE 

  • Finn oss på Skansen hver dag under messen mellom 13-14.00 på stand S-905.

Sammen mot nullutslipp

I juni 2022 etablerte Fjord Maritime og NTE et samarbeid som sikrer havbruksnæringen reduserte utslipp fra dag en. Dette tilrettelegger også for at et landstrøms-prosjekt kan realiseres raskere.  

Sammen så jobber vi for å skape bedre løsninger for næringen. For en oppdretter vil det bety en komplett løsning for produksjon, lagring og optimalisering av energien ombord på fórflåten.  

Les mer om vårt samarbeid med NTE ved å klikke på linken! 

NTE_FjordMaritime_Salmonor

Robert Winther (NTE), Øyvind Knudsen (Fjord Maritime), Per Helge Buvarp (Salmonor) og Jakob Hæhre Krogsrud (NTE)

Et av årets høydepunkter

Under årets Aqua Nor stiller vi med en rekke av våre ansatte som vil være tilgjengelig under hele messen. Dette er noe samtlige ser frem imot, da det historisk sett har vært veldig minneverdig å være til stede. 

Fjord_Maritime_vant_EY_Finalen

Øyvind Bakke og Vidar Rabben (Fjord Maritime)

«Det å reise på Aqua Nor er en selvfølge for oss i Fjord Maritime, og det har det vært siden vi etablerte selskapet. Det som er unikt med dette arrangementet er at hele næringen samles, foredragene er av ypperste kvalitet og arrangøren legger veldig godt tilrette for alle deltakere. Vi gleder oss til å møte gamle kjente, samt stifte nye bekjentskaper!» forteller Øyvind Bakke, kommersielt ansvarlig i Fjord Maritime. 

En rekke spennende hendelser

Frem mot messen så kommer vi med en rekke spennende nyheter og aktiviteter som vil finne sted under Aqua Nor. Derfor oppfordrer vi alle interesserte til å følge oss på LinkedIn hvor du kan holde deg oppdatert før, under og etter messen. 

Klikk her for å følge oss på LinkedIn!

Sammen med NTE kommer vi til å være tilgjengelig på Skansen mellom 13.00 og 14.00 hver dag. Kom gjerne innom stand S-905 for en hyggelig og grønn prat!

Ønsker du sette av tid til en prat i forkant? Fyll ut skjema, så kontakter vi deg fortløpende!