Fjord Control

Avdelingen som alltid passer på ditt system.

Operasjon_og_miljøsentral

Remote Operation Center

I tillegg til Fjord Hybrid har vi utviklet Fjord Control, et system som til enhver tid gir kundene full oversikt over alle tekniske aktiviteter på oppdrettsanlegget og samtidig samler inn miljødata.

Det hele overvåkes av våre spesialister.

Skulle det oppstå en feil, enten på hybriden vår eller på kundens utstyr, vil våre systemer fange dette opp og vi kan gjøre strakstiltak for å forhindre nedetid i produksjonen. Vi tar aktivt partnerskap.

Operasjon_og_miljøsentral

Bærekraft

For at vi skal kunne hjelpe våre kunder med å nå sine utslippsmålene er vi avhengig av å hente inn data.

Vår Remote Operation Central står for innhentingen av alle klimadata. Dataen vi henter inn analyserer vi og gjør om til kunnskap.

Digitalisering av driftsdata er essensielt for å optimalisere drift og minske energiforbruket ytterligere. Dette gjør at vi aktivt kan jobbe med å redusere klimagassutslipp over tid.

Resultatet av jobben vi gjør er til slutt av vi kan utarbeide automatiserte klimaregnskap i Fjord Control, som sikrer at våre kunder alltids kan måle sine utslipp.

Sikkerhet

Våre spesialister jobber proaktivt for å opprettholde sikker og bærekraftig strømproduksjon. Med vår status og alarmfunksjon sikrer vi tilgjengelighet for våre kunder.

For å sikre at vi leverer på disse områdene bruker vi digitaliserte løsninger som sørger for at vi kan feilsøke, rette og oppdatere software.

På denne måten sikrer vi at vi utelukker eventuelle utfordringer. Dette tillater oss til slutt å kunne justere, optimalisere og korrigere systemene remote.

FjordHybrid3.0_installasjon

Fyll ut skjema for å motta mer informasjon om hva våre service-avtaler inkluderer her!

Oppfølging

Med alle våre leveranser så forplikter vi oss til å ta vare på systemene fra A til Å. Dette inkluderer også å gjennomføre en rekke aktiviteter i løpet av et år.

Vår operasjon og miljøsentralen vil i løpet av 12 måneder gjennomføre en årlig service, teknisk gjennomgang hvert kvartal og løpende energioptimalisering.

Dette sørger for at våre kunder får den 100% ut av sine systemer til hver en tid.

Les mer om hvordan vi jobber med våre kunder her!

Fjord Control-app

I midten av første kvartal lanserer vi Fjord Control-app for våre kunder. Den vil være tilgjengelig på web og mobil.

Fjord Control-app er et kontrollsystem som vil gir våre kunder en situasjonsoversikt over alt energiforbruk på oppdrettsanlegget.

Meld deg på nyhetsbrevet under for å holde deg oppdatert på utviklingen!

OMS_FjordControl